Valuossos m˛duls adicionals que augmentaran l'atractiu de la seva pÓgina Web:

Ofereixi noticies actuals als seus clients.
El nou m˛dul de noticies li permet mostrar noticies actualitzades en la seva pÓgina Web. A mÚs, VOST╔ MATEIX pot modificar els textos EN QUALSEVOL MOMENT en la interfaz myadmin. LI oferim textos en marquesina horitzontals i verticals. El nombre de textos en marquesina NO estÓ limitat en la utilizaciˇ d'aquest m˛dul; en teoria pot constru´r una notÝcia nova en cada pÓgina.

Preu: ? 69.- y ? 4.90 mensual (el muntatje tÚ 2 pÓginas amb la comanda de la pÓgina Web)


Accessos mÚs exactes a travÚs del llibre de visites.
Els visitants de la seva pÓgina Web podran enregistrar-se en el libro de visites. D'aquesta forma, la seu pÓgina Web tindrÓ sempre registres actuals que augmentaran mÚs encara el atractiu de l'espai Web. Per descomptat, disposarÓ sempre d'un control complet sobre els registres del llibre de visites, per aix˛ podrÓ eliminar els elements que desitgi en la interfaz myAdmin. La ˛ptica s'adaptarÓ a la seva pÓgina Web.

Preu: ? 39.- y ? 4.90 mensual (el muntatje tÚ 2 pÓginas amb la comanda de la pÓgina Web)


Actualitat a travÚs del calendari d'events.
El calendari dinÓmic d'events li permet mostrar events actuals als visitants de la seva pÓgina Web. Disposa de dos possibilitats: 1. NomÚs vostŔ pot registrar citacions 2. Tots els visitants de la pÓgina Web poden registrar citacions. A mÚs, pot utilitzar la interfaz myAdmin en qualsevol moment per enregistrar noves citacions o per eliminar les existents. La ˛ptica s'adaptarÓ a la seva pÓgina Web.

Preu: ? 39.- y ? 4.90 mensual (el muntatje tÚ 2 pÓginas amb la comanda de la pÓgina Web)


PÓgina Web viva a travÚs del foro de clients.
Ofereixi als visitants de la pÓgina Web la possibilitat de prender part en un foro de discusiˇ. Els visitants de la seva pÓgina Web s'ho agrairan. D'aquesta forma, la seva pÓgina Web tindrÓ sempre registres actuals que augmentaran encara mÚs l'atractiu del seu espai Web. Per descomptat, dispsarÓ sempre d'un control complet sobre els registres, pels quals podrß eliminar els elements que desitgi en la interfaz myAdmin. La ˛ptica s'adaptarÓ a la seva pÓgina Web.

Preu: ? 39.- y ? 4.90 mensual (el muntatje tÚ 2 pÓginas amb la comanda de la pÓgina Web)