Comprobi si el nom que dessitja continua lliure

Tots els dies es registren en el nostre país més de 2.000 noms de domini. Així doncs, si el nom que dessitja adoptar continua lliure, el més recomanable és que ho reservi el més aviat possible, d'aquesta forma evitarà que aquest sigui utilitzat per una altra persona o una altra empresa. Si després de la búsqueda fa clic en RESERVAR, cambiarà al mode SSL (seguretat de les dades!)

www.
Buscar també altres extensions del domi (trigarà més...)
1. Escrigui el nom que volgui adoptar
2. Trii l'extensió dessitjada
3. Faci clic en "BUSCAR"
4. Apareixerà una llista de tots els dominis lliures amb el nom escollit. Trii el botó que dessitgi i faci clic en "RESERVAR" (pot buscar un nom nou en qualsevol moment; els noms escollits romandran a la llista)
CONSELLS per trobar un nom:
- En el cas de que el nom que destgi ja estigui assignat, pot enregistrar aquest amb una de les extensions internacionals .info .com .org .biz .net, etc.

- Precisament els dominis .info resulten aptes per a tots els païssos, doncs l'extensió.info és internacional i s'enten en tots els idiomes.

- També pot afegir un complement al nom. Suposem que la seva empresa s'anomena CDC. Com el nom CDC ja està asignat, pot afegir un complement: CDC-SL --- CDC-online --- CDC-worldwide --- CDC-service --- etc.

Faci clic aquí i comprobi si el nom que dessitja continua lliure