Botiga en linea professional de negocis de Worldsoft per només 490.00 Euros

Així augmentarà les seves xifres de vendes i els seus beneficis.

El seu client podrà trobarli 24 hores al dia 7 dias a la setmana, desde qualsevol punt del planeta.

Les botigues linea estan de moda i, sense cap dubte, adquiriran encara més importància en el futur, donat que:

?  En comptes de tenir que anar a grans magatzems o carrers comercials plens de gent, la compra des del PC de casa      resulta més còmoda i agradable.
?  Cada cop hi han més persones que es decideixen per proveidors concrets gràcies a les informacions trobades a      Internet.
?
  Qui no presenta els seus productes a Internet, quedarà exclós des del principi del procés de decisió del client, donat     que aquest no podrà trobar-li.
?  A més, amb la pàgina Web conseguirà estalviar temps i diner al seu client. Y aquest li agrairá.
?  Molts clients compren simplement pel "plaer de comprar". Així avans, per despertar aquest interès en el seu client,     aquest hauria de trobar-se en el moment adient (horaris comercials) en el lloc adient (la seva empresa). Amb la botiga     en linea de Worldsoft això serà cosa del passat.

¿Per què funciona tan bé el comerç electrònic?
La razó més important d'aquest fenòmen és probablement la satisfacció inmediata. Quan el seu client té un desitg, pot fer-lo realitat d'inmediat. El seu client pot buscar, comparar i demanar de inmediat. No necessita sortir de casa. A més, en només uns minuts tot el procès ha finalitzat.

Sorprenentment, el preu dels seus productes no tenen un paper tan important a l'hora de realitzar compres a Internet. De fet, les investigacions han demostrat que l'execució ràpida és el factor decissiu, no el preu. Raó: Els compradors d'Internet pertànyen al tipus de "prenedors de decisions" i no al tipus dels "agarrats". Així doncs, no hi ha cap raó per ficar-se a una ruïnosa lluita de preus.

Igual que succeeix en el cas de la pàgina Web professional, la botiga professional de Worldsoft també segueix estrictes criteris de dos factors tan importants com són el domini sencill i la claredat. Per la pàgina Web professional li oferim una completa botiga per només 490,00 Euros. El preu inclou també la digitalització d' imàtges, la redacció de textos i la modificació, adaptació d' imàtges i textos, així com la creació d'una base de dades per els primers 30 articles.

Per el mantenimient dels seus articles li oferim un Assistent de botiga en linea, que resulta molt fàcil d' utilitzar. D'aquesta forma pot modificar tranquil·lament els seus articles en qualsevol moment, així com modificar-los o ficar altres de nous. A més pot adjuntar imatges a cada article (en vista prèvia i en presentació a gran tamany).

Raons per les quals ha d'obrir ARA la seva botiga:

Els compradors són clients fidels. Si un client queda satisfet amb la compra realitzada, sense cap dubte tornarà. Així doncs, quan més aviat possible doni el salt, major serà la seva quota de mercat.

¡Comenci avui mateix!
Sol·liciti avui mateix, GRÀTIS i SENSE COMPROMÍS una oferta concreta per la seva pròpia botiga en linea a Internet.

Estarem encantats d'ajudar-li.

Botiga en linea professional de negocis
El·laboració completa de tota una botiga en linea professional de negocios. Basta amb que ens doni les imatges i els textos. El preu de la botiga en linea professional de negocis es refereix a un màxim de 30 articles e inclou la digitalització d'imatges, la redacció de textos, la modificació i adaptació d' imatges i textos i la creació d'una base de dades.- Ampliable fins 10 MB- Lliure elecció de proveidors- Lliure elecció de formas de pagament- Conexió amb la pàgina Web existent- Cistell de la compra- Ajust llibre dels tipus de IVA i de la moneda- Notificació en el cas d'entrada de comandes per correo electòónic- Modificacions i ampliacions sencilles mediant l'Asistent en linea- Suport tècnic gratuït (telèfon + correo electrònic) només 490.00 Euros.

Faci clic aquí per rebre informació gratuïta